MBO

‘Hoe krijg ik het voor elkaar?’

Het kan voorkomen dat je als student op het mbo het overzicht in je opleiding kwijt bent. Er wordt veel van je verwacht en het lukt je niet alles goed en op tijd klaar te hebben en in te leveren. Of je denkt iets goed te hebben geleerd en haalt toch een onvoldoende. Je vraagt je af hoe dat kan en wat je anders zou kunnen doen, maar je weet het antwoord niet. EigenWijs kan je helpen. Samen kijken we naar je planning en brengen verbeteringen aan daar waar het kan. We kijken ook naar hoe je een vak leert en of dat anders en beter kan, passend bij jouw stijl van leren.

‘Wat wordt mijn volgende stap?’

Misschien bevalt de huidige opleiding je niet. Of weet je nog niet wat je hierna wilt gaan doen. Dan kan EigenWijs je helpen. Door samen in gesprek te gaan en vragenlijsten in te vullen krijg je inzicht in waar je goed in bent, wat je leuk vindt en welke toekomstmogelijkheden er zijn.

‘Hoe krijg ik het voor elkaar?’

Een goede samenwerking met jou, je ouders, school en eventuele andere hulpverleners kan belangrijk zijn. Samen kunnen we zorgen voor een optimale invulling van het antwoord op je hulpvraag en kom je daadwerkelijk verder.

De kosten van de ondersteuning zijn:
– Kennismakingsgesprek is gratis
– Begeleiding van uw kind €52,50 per uur
– Evaluatiegesprek €65,- per uur, ex BTW
– Diagnostisch onderzoek inclusief verslaglegging €80,- per uur ex BTW
– Evaluatieverslag €60,- per verslag, ex BTW
– Reiskosten: €0,50 per km, eerste 4 km vrij
Alle tarieven zijn inclusief administratiekosten.