info en contact

Mijn naam is Iljouchka van de Voort. Als kind speelde ik vaak ‘schooltje’, dus de interesse voor onderwijs was al vroeg geboren. Dertig jaar geleden ben ik begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Uit brede interesse voor leerstijlen en leerblokkades van leerlingen heb ik een opleiding voor remedial teaching gevolgd. In 2004 ben ik met deze praktijk gestart.

Ik heb allerlei aanvullende cursussen m.b.t. leerstijlen, leerblokkades en taal- en rekenproblemen gevolgd. In 2008 heb ik een universitaire studie afgerond, deels in Nederland en deels in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft mij specialistische kennis en inzichten gegeven in hoe breinen van kinderen onderling kunnen verschillen. Die verschillen uiten zich op allerlei manieren, soms zelfs in stoornissen. Ze zijn van invloed op de wijze waarop een kind leert. Ik zet mijn kennis en vaardigheden zo in dat kinderen inzicht krijgen in hun eigen lerende brein. Samen zoeken we naar manieren om weer tot leren te kunnen komen. Want ieder kind kan leren!

Voor individuele leerondersteuning, individuele huiswerkbegeleiding, remedial teaching of studieadvies aan leerlingen kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

T: 06-21823114
E: info@eigenwijseindhoven.nl

Laat een berichtje achter op de voicemail of stuur een e-mail. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Tijdens de landelijke schoolvakanties is de praktijk gesloten.

Notenhof 6
5505 LE Veldhoven

KvK: 172430380000
BTW: NL001690676B88
rekeningnummer: NL 69 ABNA 04123 737 69